Fra Hamborg Lufthavn går turen til Tenerife med de tyske rejsebureauer, som udbyder mange forskellige hoteller på den kanariske ferieø. Hotellerne tilbyder ofte all inclusive, og det er en ferieform, som bliver mere og mere populær hos børnefamilierne.
Med et all inclusive ophold er I sikret en bekymringsfri og afslappende ferie, hvor I blot skal sætte jer til bords og nyde lækkerierne, der bliver serveret for jer.
Spanske, internationale og lokale retter præger menukortet, når I sætter jer til bords på jeres all inclusive-restaurant. Men både afrikansk og latinamerikansk gastronomi har også sat sine spor på serveringerne.
Det kanariske køkken bygger på alt fra et væld af fiskeretter, grøntsager, kartofler, diverse kødretter og ikke mindst masser af frugt.
La Vieja: Papegøjefisken er den mest populære fisk på Tenerife. Den har hvidt kød, som er meget fint og smager dejligt.
Carne de Fiesta: Marineret svinekød, som er en af Tenerifes mange kødretter.
Gazpacho: Den kolde tomatsuppe.
Sancocho Canario: En sammenkogt ret, hvor hovedingredienserne er saltet fisk, kartofler og stenmalet mel kaldet ”gofio”.
Papas Arrugadas con mojo: Rynkede kartofler, som også er kendt som kanariske kartofler, hvortil der serveres sovs kaldet ”mojo”. Der findes en varm hvidløgssovs, en rød krydret sovs til kød og en grøn sovs perfekt til fisk.
Paella: En klassisk, spansk risret med kød, fisk eller skaldyr, samt grøntsager, der krydres med safran – retten laves i en stor pande.
Potaje Canario: Kød- og grøntsagssuppe med spaghetti, kål, gulerødder, ærter.
Jamón Serrano: Lufttørret skinke fra Nordspanien.
Gambas Ajillo: Rejer stegt i olie og hvidløg, samt lidt sherry eller cognac.
Bienmesabe: En sødlig creme af mandler og honning, som ofte er tilbehør til is.
Queso de Cabra: Ost fremstillet på gedemælk er en kanarisk specialitet.
Plátanos Flambés: Øens bananer bliver flamberet i cognac og bliver serveret med en sødlig sauce.
Turrón de Gofio: En slags konfekt lavet af stenmalet mel kaldes ”gofio”, mandler, majs, figner og ikke mindst lokal honning.