Rejs til eksotiske Marokko og bo på et hotel med all inclusive for at få en meget afslappet ferie – fyldt med overskud til sol, badning og lækker mad.
Når I tilkøber all inclusive til jeres charterrejser, er der rig mulighed for bare at sætte jer til bords og nyde, at maden bliver serveret for jer. Denne ferieform er helt optimal for børnefamilierne.
De tyske rejsebureauer har et stort udvalg af hoteller, der tilbyder all inclusive ophold, når I flyver fra Hamborg Lufthavn.
I Marokko bruger man mange spændende og smagsfulde krydderier, som skaber nye smagsnuancer, I nok ikke har prøvet før. Den marokkanske gastronomi er præget af både de andalusiske, arabiske, berberiske og franske køkkener, hvilket skaber et lækkert mix af spændende retter.
Friskfangede fisk og skaldyr er en af Marokkos hovedingredienser i de bedste retter.
På diverse markeder kan I – hvis I er modige nok – smage alverdens abstrakte retter. Lige fra fyldt kamel-milt og dampet fårehoved i en sovs af tomat til krydret sneglesuppe.
Tagine: Traditionel simremad. Retten laves på en særlig nordafrikansk tradition, hvor man tilbereder i et glaseret lerfad med låg. På den måde bevares saften under stegetiden. En Tagine kan indeholde kød eller fisk, og tilbehøret varierer. Det kan være grøntsager, urter og krydderier. Brød serveres altid ved siden af retten.
Couscous: Små hvedegryn dampes og æltes med smør, og serveres med grøntsager og kød som for eksempel kylling, kebab og koteletter
Pastilla: Her blander Marokko det salte og det søde i form af en tærte med mandler og kylling.
Harissa: En stærk chilipasta, som bruges til marinader, supper eller som dip til både kød- og grøntsagsretter
Sød myntete: Grøn te med frisk mynte som skænkes i små glas med rigeligt sukker
Appelsinjuice: Marokko er fyldt med lækre appelsiner, som bliver presset til appelsinjuice