Book en charterrejser til blomsterøen Madeira med all inclusive og få den afslappede ferie I drømmer om. Her skal I ikke tænke på andet end at nyde de skønne omgivelser, få en masse dejlige stunder i solen og ellers nyde den lækre mad, som Madeira har at byde på.
All inclusive er især en populær ferieform for børnefamilier, som blot skal sætte sig til bords eller smutte en tur i poolbaren uden at finde pengepungen frem.
De tyske rejsebureauer har et stort udvalg af hoteller, der tilbyder all inclusive ophold, når I flyver fra Hamborg Lufthavn.
Når I booker et all inclusive ophold på Madeira er I garanteret en ferie med masser af lækkerier. Madeira er nemlig kendt for sin gastronomi, og de kulinariske oplevelser finder du i mange forskellige former.
Yndlingsingredienserne er olivenolie, hvidløg og ikke mindst fisk, men de mange eksotiske frugter og grøntsager, som øen har at byde på, indgår også i mange forskellige sammenhænge. De fleste lokale retter serveres desuden med stegt banan, som er en lokal banantype med syrlig smag.
Inspirationen i køkkenet på Madeira kommer i høj grad fra Portugal, hele Middelhavsområdet og ikke mindst Afrika.
Espetada-spyd: Grillstegte oksekødsstykker på laurbær-stang, tunbøf med ingefærchutney, kylling i Madeira-vin eller øens dybhavsfisk Espadaen tilberedt med bananer. Til jeres spyd serveres typisk friske grøntsager som kål, søde kartofler, bønner, gulerødder og tomater, samt små kartofler eller pomfritter.
Rejesalat med øens hjemmedyrkede avokadoer
Mista de Peixes: Et fad med forskellige lækre fisk, fx havaborre, søtunge, tun- og sværdfisk-bøffer marineret med masser af krydderier og hvidvin, løg og hvidløg
Mista de Mariscos: Et fad med forskellige skaldyrsretter
Carne de vinho e alhos: En kødret hvor svinekød har ligget marieneret i vineddike og hvidløg i et døgn
Bolo do Caco: Lækkert brød krydret med hvidløg og persille
Bolo de Mel: En honningkage som laves på lokale opskrifter med sukker og honning
Espada Preto: Øens traditionelle fisk – en dybhavsfisk, som fanges helt nede i 200 og 1700 meters dybde. Fisken er en sort sabelfisk, som ser ret skræmmende ud – men den smager dejligt, når den bliver grillet eller stegt.