Når du booker en charterrejse fra Hamborg Lufthavn til det skønne Kap Verde med All Inclusive, er du garanteret en afslappende ferieform. All Inclusive er især populært for børnefamilier, som her kan læne sig tilbage, slappe af og nyde ferien, uden at skulle tænke på, hvor måltiderne skal nydes henne.
De tyske rejsebureauer har et bredt udvalg af hoteller på Kap Verde, der tilbyder ophold med All Inclusive. Ofte er hotellerne på Kap Verde Resorthoteller, som ligger ned til de forskellige smukke strande, og som tilbyder mange forskellige lækre buffeter i All Inclusive-konceptet.
Kap Verde er en gruppe af øer, som ligger cirka 500 km ude i Atlanterhavet med Senegal i Afrika som nærmeste nabo. De ni øer, som Kap Verde består af, var tidligere en portugisisk republik, men i dag fungerer øgruppen som selvstændig nation.
Køkkenet på Kap Verde er præget af både kreolske, portugisiske og afrikanske ingredienser, hvor især fisk og skaldyr er i centrum. Øerne har et kæmpe udbud af alt godt fra havet, og det præger menukortene. Prøv at bestille retter med hummer - det er Kap Verde nemlig særlig kendt for.
Store rejer med frisk papaya, kylling serveret i en halv ananas og kebabspyd med fisk er nogle af de retter, som I kan støde på, når I spiser på Kap Verde. Men I møder helt sikkert også diverse pasta- og pizzaretter.
Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige lækre specialiteter, som Kap Verde tilbyder.
Cachupa: Kap Verdes nationalret er en gryderet, der består af løg, grønne bananer, moste majs, søde kartofler, squash, yams, kål, tomater og nogle gange bacon. Laurbærblade og hvidløg bliver ofte tilsat. Retten tilbydes ofte med forskellige bønner, pølser, oksekød, fisk eller svinekød.
Feijoada: En gryderet med bønner.
Canja de Galinha: En ris-suppe med kylling.
Aguardiente: En lokal rom lavet på sukkerrør.
San Antao: En traditionel likør lavet på kaffe, figenblade, pebermynte, kanel og lime eller appelsin.
Manecome: Den lokale vin fra Fogo.