Rejs til Den Dominikanske Republik og book et ophold med all inclusive – så er I garanteret en ferieform, hvor afslapning, hyggelige stunder og ikke mindst en masse gode oplevelser er førsteprioritet.
De tyske rejsebureauer, som flyver fra Hamborg Lufthavn, tilbyder mange forskellige hoteller i Den Dominikanske Republik, som udbyder all inclusive. På den måde kan I gå direkte fra dagens gøremål til restauranten og få serveret alt fra internationale retter til lokale specialiteter.
Tropelandskabet på ferieøen sørger for alverdens spændende råvarer, og havet udbyder et væld af friskfangede fisk og skaldyr. Madkulturen stammer helt tilbage fra Taino-indianerne, som beboede øen oprindeligt. Derefter kom spanierne, og deres indtog præger i dag det dominikanske køkken.
På de forskellige resorts serveres der en god blanding af international mad, som turisterne kender, men flere steder afholdes der dominikanske aftener med traditionelle retter. Maden består ofte af kød, ris, bønner og med milde smagsnuancer.
Casabe-brød: Tynde brød fremstillet af saften fra sød kartoffel, som også hedder kassava.
Sancocho: En sammenkogt ret, som nok er det tætteste, man kommer på en nationalret. Det er næsten en suppe, som indeholder syv forskellige slags kød – men kan også laves med mindre – og grøntsager.
La Bandera Dominicana: Kød – enten kylling eller oksekød, der serveres med hvide ris og bønner i en sauce. Ofte serveres der noget grønt til fx salat og avokado.
Jugo de Chinola: En juice lavet på passionsfrugt, ofte godt proppet med sukre for at få den søde smag frem.
Moro de Habicuelas: Ris kogt med kidneybønner og kokos, der fungerer som tilbehør til kød.
Pescado Frito: Frisk fisk stegt hel i olie og serveret med en form for tilbehør, som kan variere.
Chivo Giosado: Gullasch lavet på ged, hvor kødet bliver utrolig mørt og serveres ofte med ris.
Pastelitos: En lille madpangekage med fyld af oksekød eller kylling.
Flan: Øens egen dessert med bagt vaniliecreme, der er både sød, cremet og især populær med karamel.